Marika Carlsson – Diggiloo 2018 from Marika Carlsson on Vimeo.

En annan höjdpunkt som också berörde publiken på ett känslomässigt plan var när Marika Carlsson berättade om hur hon i hela sitt liv känt sig utanför, dels på grund av sin hudfärg men också på grund utav sin sexualitet, men att hon inte längre tänker försöka anpassa sig efter hur andra människor vill att hon ska vara. Detta följdes av låten ”This is me” där alla artisterna sjöng om vikten i att få vara sig själv.

Läs hela recensionen i Östra Småland


Marika Karlsson är stel efter en knäoperation, men käften glappar smidigt. På hemmaplan är hennes dialektala övningar hörbart uppskattade. Komikern svarade dessutom för ett allvarligt inslag där hon pratade om utanförskap på grund av hudfärg, härkomst och sexuell läggning.

Läs hela recensionen i Sydsvenskan


”komikern Marika Carlsson, som fått alla att skratta ut genom att berätta små anekdoter ur sitt liv och småretas med publiken, på allvar berättar hur det är att få höra att man är ovälkommen i samhället på grund av den man är framträder kvällens röda tråd klart. Alla är olika och det är det som är det fina med det hela.”

Läs hela recensionen i Skånska Dagbladet 

Läs mer och boka biljetter www.diggiloo.com