Standup

Foto: Matilda Rahm

Marika är en fulländad underhållare med avväpnande stil, energi och en värme som känns.

Hon är en smart, charmig och utmanande komiker med fingertoppskänsla som alltid visar sin hundraprocentiga professionalism i alla sina uppdrag. Vid två tillfällen har hon korats till ”Årets kvinnliga stå upp komiker” på Svenska Standupgalan och blev ”Årets talare” 2021 för My Speaker.

Genom åren har Marika medverkat i ett flertal olika TV-program. Hon har lett Melodifestivalen, tävlat i ”Bäst i test” och medverkat i Stjärnorna på slottet. Om du har missat hennes medverkan på TV kanske du har hört henne i radio P1, Vinterprat 2022 eller hennes Sommarprat 2012.

 

Marika är inte bara komiker, hon är även skådespelerska och har medverkat i olika serier bla Julkalendern i SVT, 2020. Hon har både dansat och sjungit på Diggilooturnen,
samt skrivit självbiografin ”Såna som du ska inte va här”, som vann ”Årets bok” på QX-galan 2019.

Marika har tre kritikerrosade soloshower bakom sig: ”En negers uppväxt” som hon turnerade med under åren 2010-2015,  ”Jag är Gud” som hade Sverigeturné 2016-2017.
Hennes senaste show heter: ”Smalast när man dör vinner”, som hade premiär hösten 2022 och hon avslutar nu turnén på Stadsteatern i dec 2023.

 

Hösten 2020 startade Marika sin egna standupklubb ”Marika med vänner” på Kulturhuset Stadsteatern Vällingby, där hon bjuder in några av Sveriges bästa komikervänner.


*Marika kan bokas som: standupkomiker,
konferencier/moderator, programledare, föreläsare.

Foto: Matilda Rahm

"Marika var en fullträff, riktigt bra och alla är supernöjda. Det grundade perfekt för den efterföljande julfesten som även den blev bra! Stort tack för rådet att ha Marika. Betyg 5 av 5!"

XL Caitlin

"Marika Carlsson. Vilken stjärna Du är. Tack för att du fick oss att skratta, att tänka, reflektera, asgarva lite till. Strömstad behövde detta! Fantastisk kväll. Fantastisk publik"

Tove Meyer, Kulturansvarig Strömstad Kommun

"Marika var helt fantastisk. Så lyckat"

Skaraborgs Kommunalförbund