Marika deltar i årets upplaga av ”Stjärnorna på slottet”!

Marika Carlsson, David Lagercrantz, Carola Häggkvist, Per Anderson och Grynet Molvig är de fem nya stjärnorna på slottet. Foto: Magnus Liam Karlsson/SVT, Mattias Ahlm/SR, Mattias Ahlm/SR, Janne Danielsson/SVT, Mattias Ahlm/SR

Bäckaskog slott är mötesplatsen för de fem stjärnor som deltar i SVT:s klassiska serie Stjärnorna på slottet. Komikern och skådespelaren Per Andersson, ståupp-komikern Marika Carlsson, skådespelaren Grynet Molvig, journalisten och författaren David Lagercrantz och artisten Carola Häggkvist berättar om sina liv i den 16:e säsongen av programserien med premiär på nyårsdagen.

– Med årets mix av stjärnor på slottet kan vad som helst hända. Det går inte ens att gissa vad som kommer att ske med de starka personligheter som Carola, David, Per, Grynet och Marika. Jag tror det här blir en magisk säsong som man inte vill missa, säger SVT:s projektledare Ulrika Midunger.

Även i år är det tv-kocken Tareq Taylor, känd från Tareqs matresa och Trädgårdstider, som tillsammans med de fem stjärnorna sätter ihop måltiderna under programserien. Det är Tareq Taylors fjärde säsong och vad gäller spelplatsen, Bäckaskog slott, är SVT tillbaka nordost om Kristianstad för tredje gången (2012 och 2013).