KONFERENCIER/PROGRAMLEDARE

Marika är en eftertraktad programledare/konferencier. Hon håller i helheten och driver kvällen framåt på ett unikt sätt med sin värme och humor.
Efter hennes programledarroll i Melodifestivalen 2019 är hon en av Sveriges mest bokade!
Få engagerar sig i er kväll så som Marika gör och hon ger av hela sitt hjärta för att ni ska få en oförglömlig kväll.
Marika leder allt ifrån de största galorna, till de mindre eventet och konferenserna.

 

”Marika är proffsig, påläst, engagerad och visar verkligen sitt fulla engagemang. Marika kommer med inputs där det behövs och ger tips och råd om hur delar kan bli ännu bättre. Det var enkelt och tydligt att arbeta tillsammans med henne och vi anlitar gärna Marika igen på kommande event!”  / Motalagalan 2022

Jag ville bara tacka för ditt jobb på Tidskriftsgalan.
Vi är supernöjda och enligt deltagarna (som svarat på en utvärdering efteråt) så är de också det.
Du fick 4,5 av 5 i betyg och det är väldigt bra på den här typen av jobb.
Bästa betyg på programledare vi haft på flera flera år så TACK!

– Hanna Hallerheim, Sveriges Tidskrifter

Idrottsgalan Ronneby: 2020
Foto: Svenerik Enduo

Marika Carlsson. Vilken stjärna Du är. Tack för att du fick oss att skratta, att tänka, reflektera, asgarva lite till. Strömstad behövde detta! Fantastisk kväll. Fantastisk publik.

– Tove Meyer, Winter world festival 2020
Konferencier Audi, 2020
Fotograf: Teodor Axlund

Marika var programledare för en av våra kunders årligen återkommande och prestigefyllda Award shows och levererade en perfekt blandning av seriositet, värme och humor.
Med glimten i ögat och med ett vaket sinne ledde hon kvällen med bravur.

– Max Demalva, ägare, eventbyrån Clementin” Hilti Awards, 2020
Konferencier: Tidskriftsgalan 2019 Cirkus
Fotograf: Anette Persson

Marika Carlsson. Vilken stjärna Du är. Tack för att du fick oss att skratta, att tänka, reflektera, asgarva lite till. Strömstad behövde detta! Fantastisk kväll. Fantastisk publik.

Tove Meyer, Winter world festival 2020

Marika var programledare för en av våra kunders årligen återkommande och prestigefyllda Award shows och levererade en perfekt blandning av seriositet, värme och humor. Med glimten i ögat och med ett vaket sinne ledde hon kvällen med bravur.

Max Demalva, ägare, eventbyrån Clementin” Hilti Awards, 2020

Marika är verkligen ett fullblodsproffs ut i fingerspetsarna! Hon fångar upp deltagarna från det hon kliver upp på scen, får dem att lyssna och engagera sig i det som sägs och händer till dess att hon kliver av scenen. Otroligt proffsig att ta in manus, anpassa sig efter målgruppen, föreslå förbättringar på ett ödmjukt sätt samt improvisera när saker inte går helt enligt plan. Marikas roll som konferencier under vårt event för 500 deltagare var en stor framgångsfaktor till att det blev en riktigt lyckad kväll, stort tack Marika!

Yvette Pierrou, Swedavia, 31/1 2020

Jag ville bara tacka för ditt jobb på Tidskriftsgalan. Vi är supernöjda och enligt deltagarna (som svarat på en utvärdering efteråt) så är de också det. Du fick 4,5 av 5 i betyg och det är väldigt bra på den här typen av jobb. Bästa betyg på programledare vi haft på flera flera år så TACK!

Hanna Hallerheim, Sveriges Tidskrifter